Ett helt nytt år och decennium!

Nyår firas nog nästan mer än jul här. Fast det blev inte så stor baluns ändå. Alla var väldigt trötta, själv hade jag varit ute på vattnet i 4 timmar. Och det är, tror det eller ej, något man blir trött av. Jag tror man kan jämföra det med fyra timmars intensiv snöskottning. I brännande sol.

 

I vilket fall hade vi av en grillkväll i skenet av "blue moon", dvs. andra fullmånen i samma månen. Och det sades att detta inte inträffat här på 28 år. Oklart om detta är sanningen, på norra halvklotet var det två år sedan. Det åts och dracks, grillade saker och jag hade skapat mängder med potatisgratäng för tillställningen. Halv tio började dock kroppen tycka att det kunde räcka, men det gick över vid elva-tiden.

 

God fortsättning på det nya året!Kommentarer
Postat av: anne

God fortsättning på det nya året. Hoppas du hittat nya "badbyxor", de gamla såg trötta ut. F.ö. är Blue Moon något så märkvärkligt att det t o m finns en gammal schlager om företeelsen. Här fortsätter vi att skotta oss fram i naturen. Mycket frost pga temperaturväxlingar så naturen har låtit sig sprayas helt i vitt.

2010-01-13 @ 19:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0